Atelierleider Lokeren

Réagir avant
Regio
Oost-Vlaanderen
Expérience
2-3 jaar
Sous-secteur
Landbouwmechanisatie
Description de la fonction

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het atelier van Cofabel in Lokeren. Je coördineert en stuurt het werk aan binnen het atelier zodat er efficiënt en productief gewerkt kan worden om kwaliteitsvolle herstelwerk te leveren aan onze klanten. -Je bent het aanspreekpunt voor een gemotiveerd, nieuw team. Je geeft hen de nodige handvaten om op een zelfstandige manier hun taken uit te voeren en beslissingen te nemen. -Je deinst er niet voor terug om zelf de handen uit de mouwen te steken indien nodig. -Je handhaaft een goede discipline en organisatie voor de werkplaats en zorgt dat deze schoon, netjes en veilig is. -Je bent verantwoordelijk voor de gereedschapsinventaris en beveelt indien nodig het aankoop van nieuwe tools aan. -Je staat in voor de Parts bestellingen.

Profil

Wie zoeken wij? -Ervaring als service technieker is een pluspunt. -Je hebt voeling met de landbouwsector en een grote interesse in landbouwmachines. -Heb je al een eerste werkervaring als leidinggevende achter de rug? Dat is zeker een pluspunt! -Je werkt klantgericht en bent communicatief vaardig (NL & ENG) -Je schrikt niet af van computerwerk en kan met standaardapplicaties om. -Je bent flexibel ingesteld.

Présentation de l'entreprise

Cofabel is de invoerder en verdeler voor België van landbouwmachines van John Deere en machines voor Golf, tuin en park (Turf). Het merk John Deere bestaat al meer dan 180 jaar en heeft een bijzonder sterke reputatie. Het is de onbetwiste nummer 1 in de wereld van landbouwmachines en uitrusting voor groenbeheer. Cofabel maakt deel uit van de Groep Arvesta, de belangrijkste toeleverancier aan de Belgische land- en tuinbouw.

Notre offre

Wat bieden we jou? -Een solide en innoverende werkomgeving waar je kiest voor ontwikkeling van je talenten door blijvende professionele vorming -Een verantwoordelijke en afwisselende baan, met ruimte voor initiatief en reële groeimogelijkheden -Naast jouw salaris mag je rekenen op mooie extralegale voordelen zoals 12 extra verlof dagen (ADV), een bedrijfswagen, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, enz.

Questions téléphonique
0479018879