Technisch commercieel vertegenwoordiger

Date d'offre d'emploi
Réagir avant
Kruisem
Regio
Oost-Vlaanderen
Expérience
2-3 jaar
Sous-secteur
Landbouwmechanisatie
Description de la fonction

Je bent verantwoordelijk voor de rechtstreekse verkoop aan de eindklant, met als doel een bepaalde omzet, marge en marktaandeel te realiseren. Je maakt hiervoor gebruik van de bestaande John Deere verkoopprocessen en -tools. Je ontwikkelt de klantenportefeuille en gaat proactief op zoek naar nieuwe klanten. Je zal regelmatig demonstraties organiseren om klanten en prospects te overtuigen. Je volgt jaarlijks de relevante opleidingen aangeboden door John Deere en Cofabel, om je productkennis en expertise op peil te houden. Je onderhoudt excellente relaties met onze klanten en John Deere. Je zorgt voor een regelmatige rapportage van de trends in de markt alsook de activiteiten van de concurrentie om zo opportuniteiten aan te brengen Een flexibele opstelling en bereidheid. Deelname aan beurzen tijdens de week of het weekend is geen probleem voor jou. (bvb deelname aan beurzen).

Profil

- Idealiter heb je 2 jaar ervaring in een commerciële omgeving, binnen de sector is een sterk pluspunt.

Je hebt voeling met de landbouwsector en een grote interesse in landbouwmachines.

- Naast een goede argumentatie overtuig je je medemens door je stralend enthousiasme en verkopen is je tweede natuur.

- Je bent punctueel in je taken en je rapportering aan de leidinggevende.

- Goede kennis van de landbouw en zijn operationele werkwijzen - of de bereidheid deze op korte termijn op te bouwen - zijn essentieel.

- Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands en het Engels

- Je bent bij voorkeur woonachtig in deze regio.

Présentation de l'entreprise

Cofabel is de invoerder en verdeler voor België van landbouwmachines van John Deere en machines voor Golf, tuin en park (Turf). Het merk John Deere bestaat al meer als 180 jaar en heeft een bijzonder sterke reputatie. Het is de onbetwiste nummer 1 in de wereld van landbouwmachines en uitrusting voor groenbeheer. Voor onze site te Kruisem zijn we op zoek naar een Sales Representative voor het gamma John Deere AG (tractoren en frontladers, persen & maaiers, veldspuiten) voor de rechtstreekse verkoop aan de eindklant.

Notre offre

Een solide en innoverende werkomgeving waar je kiest voor ontwikkeling van je talenten door blijvende professionele vorming.

Een verantwoordelijke en afwisselende baan, met ruimte voor initiatief en reële groeimogelijkheden

Naast jouw salaris mag je ook rekenen op mooie extra legale voordelen zoals o.a. een wagen en 12 extra verlofdagen (ADV)!

Werken voor de landbouw van de toekomst? Jij doet het!

Questions téléphonique
0479018879